Nova trobada Beniviu

Dimecres passat dia 18 d’octubre ens vam reunir en la Llar Cultural de Benimaclet un grup d’al voltant 20 veïns i veïnes del barri.

Hi havia molta expectació a causa de tota la informació que ha anat sorgint en la premsa local des de l’estiu. La sentència del TSJAV, el canvi de govern local, la fermesa d’aquesta sentència, la presentació del Pla Parcial d’Ezquiaga per a la unitat funcional del Barri…

Des de Beniviu ens remetem a la informació que ha recollit la premsa, però constatem que hi ha molt més interés en este nou cicle que sembla obrir-se al projecte de transformació urbana.

Com hem repetit moltes vegades, els terminis i temps dels processos urbans són extremadament llargs i, encara que totes les voluntats competents es posaren d’acord, els processos garantistes que impliquen valorar els impactes ambientals, l’exposició pública, al·legacions, permisos i aprovacions de les diferents escales de govern fa que hàgem de pensar a mitjà termini.

Sabem que hi ha molts veïns del barri que es troben expectants i que esperen que el projecte siga una realitat al més prompte possible. Des de Beniviu continuarem informant i acompanyant a les persones interessades, i recollim les seues inquietuds i propostes per a traslladar-les als òrgans competents. A més, reiterem la nostra mà tendida a tot l’ecosistema social, cultural i esportiu local per a poder contribuir a les seues activitats i necessitats, com ja fem amb diverses associacions del barri preparant activitats i projectes que generen impacte positiu en el barri, recuperen la seua memòria o promoguen la biodiversitat i la renaturalització.

Agraïm el vostre suport. Continuem treballant perquè arribe el millor projecte de futur per al barri.

Més
articles

Vam presentar en la llar cultural de Benimaclet el nou lliurament del nostre homenatge fotogràfic “20 dones més”. Es va centrar en els negocis de Benimaclet i les dones que hi ha darrere d'ells. Emprenedores, artesanes, comerciants… professionals que marquen la vida del barri.
Desplaça cap amunt