Com puc col·laborar amb Beniviu?

Beniviu promou la participació i la col·laboració de la ciutadania en la transformació urbana i en totes les fases de desenvolupament del projecte plantejat.

Creiem fermament que la contribució dels veïns a la proposta farà d’aquesta una futura realitat més rica, integral i d’acord amb les necessitats dels seus futurs beneficiaris.
Per això oferim diferents espais i dispositius de participació per al disseny i la coproducció de Beniviu i el futur de Benimaclet:

Beniviu
Escolta

A través del web i les xarxes socials pots aportar idees i suggeriments sobre el projecte que ens permeten integrar les diferents sensibilitats i integrar la diversitat que hi ha al barri, a més de formular les teues preguntes o sol·licitar respostes sobre aquest.

Beniviu
Acompanya

Oferim capacitació i formació a entitats locals a través de tallers sobre els grans reptes que afronta Beniviu, com la ciutat activa i saludable, la sostenibilitat i la biodiversitat, o l’envelliment actiu amb impacte positiu al barri.

Beniviu
Pioners

Fem una crida al teixit empresarial, a professionals del sector i a pimes, que puguen generar aplicacions i pràctiques d’innovació per assajar a Beniviu un ecosistema de solucions urbanes.

El teu espai
Beniviu

Posem a la disposició d’associacions i entitats locals sense ànim de lucre parcel·les vacants per a impulsar proves pilot d’activitats diverses (ambientals, esportives, educatives…) amb caràcter temporal per a relocalitzar-les després en espais específics del projecte.

Gràcies Baró de San Petrillo. Gràcies Benimaclet.

Desplaça cap amunt