Com puc col·laborar amb Beniviu?

Beniviu promou la participació i la col·laboració de la ciutadania en la transformació urbana i en totes les fases de desenvolupament del projecte plantejat.

Creiem fermament que la contribució dels veïns a la proposta farà d’aquesta una futura realitat més rica, integral i d’acord amb les necessitats dels seus futurs beneficiaris.
Per això oferim diferents espais i dispositius de participació per al disseny i la coproducció de Beniviu i el futur de Benimaclet:

Beniviu
Escolta

A través del web i les xarxes socials pots aportar idees i suggeriments sobre el projecte que ens permeten integrar les diferents sensibilitats i integrar la diversitat que hi ha al barri, a més de formular les teues preguntes o sol·licitar respostes sobre aquest.

Beniviu
Acompanya

Oferim capacitació i formació a entitats locals a través de tallers sobre els grans reptes que afronta Beniviu, com la ciutat activa i saludable, la sostenibilitat i la biodiversitat, o l’envelliment actiu amb impacte positiu al barri.

Beniviu
Pioners

Fem una crida al teixit empresarial, a professionals del sector i a pimes, que puguen generar aplicacions i pràctiques d’innovació per assajar a Beniviu un ecosistema de solucions urbanes.

El teu espai
Beniviu

Posem a la disposició d’associacions i entitats locals sense ànim de lucre parcel·les vacants per a impulsar proves pilot d’activitats diverses (ambientals, esportives, educatives…) amb caràcter temporal per a relocalitzar-les després en espais específics del projecte.

José María Ezquiaga presenta els avanços en la redacció del Pla Especial Benimaclet

Dimecres passat 19 d'abril es va presentar en el barri de Benimaclet -a la biblioteca Carola Reig Salvá- Els avanços realitzats aquests mesos en la redacció del Pla Especial de Benimaclet i un qüestionari ciutadà per a ajudar en la seua definició. La redacció d'aquest pla és una proposta de la regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana de l'Ajuntament de València gestionada a través de la societat anònima municipal AUMSA.
Una de les grans demandes veïnals del barri de Benimaclet són la millora i l’oferta dels equipaments públics. Així ho hem anat recollint durant les sessions i les trobades dutes a terme i en els missatges rebuts en el nostre correu i xarxes socials.
Dijous passat dia 23 de febrer vam tindre l’oportunitat de reunir-nos de nou en la Llar Cultural de Benimaclet. Vam donar a conéixer una mica més la iniciativa de Beniviu i vam estar parlant de la situació i l’actualitat del barri amb un grup de veïns.
Una nova trobada de Beniviu va tindre lloc l’1 de febrer passat amb un grup de veïns del barri en la Llar cultural de Benimaclet. Hi vam estar dues hores en què els assistents van poder opinar, debatre i aportar la seua visió sobre la situació actual del barri.
El passat dia 20 de desembre es va presentar al barri de Benimaclet el projecte de transformació urbana Beniviu.
Scroll to Top