Com puc col·laborar amb Beniviu?

Beniviu promou la participació i la col·laboració de la ciutadania en la transformació urbana i en totes les fases de desenvolupament del projecte plantejat.

Creiem fermament que la contribució dels veïns a la proposta farà d’aquesta una futura realitat més rica, integral i d’acord amb les necessitats dels seus futurs beneficiaris.
Per això oferim diferents espais i dispositius de participació per al disseny i la coproducció de Beniviu i el futur de Benimaclet:

Beniviu
Escolta

A través del web i les xarxes socials pots aportar idees i suggeriments sobre el projecte que ens permeten integrar les diferents sensibilitats i integrar la diversitat que hi ha al barri, a més de formular les teues preguntes o sol·licitar respostes sobre aquest.

Beniviu
Acompanya

Oferim capacitació i formació a entitats locals a través de tallers sobre els grans reptes que afronta Beniviu, com la ciutat activa i saludable, la sostenibilitat i la biodiversitat, o l’envelliment actiu amb impacte positiu al barri.

Beniviu
Pioners

Fem una crida al teixit empresarial, a professionals del sector i a pimes, que puguen generar aplicacions i pràctiques d’innovació per assajar a Beniviu un ecosistema de solucions urbanes.

El teu espai
Beniviu

Posem a la disposició d’associacions i entitats locals sense ànim de lucre parcel·les vacants per a impulsar proves pilot d’activitats diverses (ambientals, esportives, educatives…) amb caràcter temporal per a relocalitzar-les després en espais específics del projecte.

Construeixi i personalitza la teua caseta de pardals

LLIURAMENT DE PREMIS CONCURS FOTOGRAFIA DIGITAL BENIVIU. Dijous passat 21 de setembre vam celebrar el lliurament de premis de la primera edició del concurs de fotografia digital “Memòria i futur” en el marc de les festes de Benimaclet 2023.
Desplaça cap amunt