Benimaclet més teu

Escoltar, entendre i donar resposta a les necessitats de les veïnes i veïns.

Beniviu busca millorar de manera global la qualitat urbana de les vies i els espais públics fent-los inclusius, sostenibles i bonics, amb l’objectiu de millorar l’habitabilitat i promoure una ciutat saludable, pròxima i per a tots i totes. S’assegura el compliment dels estàndards de qualitat proposats en el Pla Especial d’Àrees Funcionals.

Beniviu busca generar llaços de confiança i interlocució directa amb les associacions locals, el teixit productiu i els veïns i veïnes del barri. A través de l’escolta activa i la participació ciutadana, tant en processos ja duts a terme com de manera permanent, Beniviu cuida i potencia el caràcter propi de Benimaclet.
Per fer-ho s’aposta per la creació d’espais i esdeveniments de participació, augmentant la comunicació i la difusió entre els veïns i veïnes del barri, mantenint un contacte directe i permanent amb associacions i els habitants del barri.

Aportar habitatge de qualitat i accessible perquè els joves no hagen d’eixir del barri.

Beniviu, amb la densitat vigent en el pla, contribuirà al barri amb més de 400 habitatges de protecció pública.

A més, es preveu sòl públic per a habitatges en lloguer destinats a persones majors de 65 anys, amb diversitat funcional i joves menors de 35 anys.
Els nous habitatges seran accessibles i tindran places d’aparcament, generació renovable d’energia i zones comunes de qualitat. Es busca una oferta tipològica diversa i distribuïda de manera equilibrada per fer efectiu el dret a un habitatge assequible, digne i adequat a cada necessitat social. A més, tots els habitatges comptaran amb els espais exteriors necessaris, cosa que ha esdevingut imprescindible arran del confinament del Covid19.

Promoure l’equipament de serveis públics a 15 minuts com a màxim de casa.

Beniviu aporta quasi 35.000 metres quadrats d’equipaments i dotacions públiques que permeten cobrir les necessitats socials del barri.

Entre els equipaments proposats s’inclouen, a més del gran parc urbà, dotacions esportives, culturals i socials com el camp de futbol i el poliesportiu del barri, l’escola infantil 0-6 anys, un nou centre cultural i social situat en les alqueries condicionades, un auditori a l’aire lliure o un mercat de proximitat.

Volem que sigues
part de Beniviu!

Aquest és un espai obert per a participar en el desenvolupament de Beniviu.
Si vols unir-te a la nostra iniciativa, no dubtes a compartir les teues idees, propostes, suggeriments o crítiques. Perquè aquest projecte no seria possible sense la teua col·laboració.

dibuix de xica en patinet
Desplaça cap amunt