Lliurament de premis concurs fotografia digital beniviu

Dijous passat 21 de setembre vam celebrar el lliurament de premis de la primera edició del concurs de fotografia digital “Memòria i futur” en el marc de les festes de Benimaclet 2023.

El lliurament de premis es va realitzar en el bar Atipic Benimaclet, i va comptar amb la presència dels finalistes i els premiats del concurs. També van assistir els membres del jurat i durant la vetlada vam poder intercanviar opinions sobre fotografia i el barri. Des d’ací, donem les gràcies als assistents per les felicitacions a la iniciativa, organitzada per VIC Vivero de Iniciativas Ciudadanas i impulsada per Beniviu, per a posar en valor la tradició amb la mirada posada en la modernitat del barri de Benimaclet.

Un total de 49 fotografies de 19 participants es van presentar al concurs, amb un màxim de 3 fotografies digitals publicades en les seues xarxes socials i amb les etiquetes #concursbeniviu i #festesbenimaclet. La guanyadora del certamen va ser el compte @irinaescriu, el segon premi va ser per a pauginer i el tercer premi per al compte @taburesmin. Els finalistes van ser els comptes @rospir, @EstelaOrtas, @luznaturalphotography, @davidpiqueras, @fotodeloqueveo, @raultomcat i @martaginer. Tots els participants van contribuir a preservar el testimoni visual de les festes.

Durant els pròxims dies les fotos poden contemplar-se en el Bar Atipic Benimaclet, on estaran exposades. Agraïm a tots la seua participació, així com als membres del jurat, i esperem que aquesta iniciativa contribuïsca al fet que Benimaclet continue celebrant amb tant d’entusiasme les seues festes, mostrant a la ciutadania el patrimoni i la idiosincràsia que el caracteritza, així com la seua il·lusió per un futur millor per al barri i la seua gent.

Més
articles

Vam presentar en la llar cultural de Benimaclet el nou lliurament del nostre homenatge fotogràfic “20 dones més”. Es va centrar en els negocis de Benimaclet i les dones que hi ha darrere d'ells. Emprenedores, artesanes, comerciants… professionals que marquen la vida del barri.
Desplaça cap amunt