Beniviu s’alinea a Missions 2030
Beniviu se une a Missions València 2030 como entidad embajadora.

Missions València 2030 és el projecte, impulsat per l’Ajuntament de València i el centre d’innovació Les Naus, que persegueix millorar la ciutat i les condicions de vida de les persones que hi resideixen. L’objectiu final de la iniciativa és crear un ecosistema que implique entitats públiques, empreses i organitzacions ciutadanes perquè la ciutat puga aconseguir la neutralitat climàtica el 2030.

Amb aquests mateixos objectius, el 13 de desembre de 2022, Metrovacesa va signar un conveni amb l’Ajuntament de València per a ser entitat col·laboradora que servirà de marc per a treballar en diferents projectes. El primer de tots, que ja s’ha presentat, correspon al projecte pilot de cessió de terrenys “El teu espai a Beniviu”.

Més
articles

Dimecres passat 19 d'abril es va presentar en el barri de Benimaclet -a la biblioteca Carola Reig Salvá- Els avanços realitzats aquests mesos en la redacció del Pla Especial de Benimaclet i un qüestionari ciutadà per a ajudar en la seua definició. La redacció d'aquest pla és una proposta de la regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana de l'Ajuntament de València gestionada a través de la societat anònima municipal AUMSA.
Una de les grans demandes veïnals del barri de Benimaclet són la millora i l’oferta dels equipaments públics. Així ho hem anat recollint durant les sessions i les trobades dutes a terme i en els missatges rebuts en el nostre correu i xarxes socials.
Scroll to Top