Política de privacitat

Metrovacesa, S.A. (d’ara endavant, METROVACESA) us comunica que:

 1. Les dades personals facilitades per Vostè a través del present Lloc Web (d’ara endavant, el Web o el Lloc Web):
  • Seran tractats per METROVACESA amb les finalitats de gestió dels usuaris del Lloc Web, així com la gestió dels serveis oferts a través del dit Lloc. Igualment, METROVACESA tractarà les dades per gestionar les consultes que rebi de clients i realitzar enviaments publicitaris i d’informació comercial, per diferents mitjans, sobre les empreses, les seves activitats, productes, serveis, ofertes, promocions especials, així com documentació de diversa naturalesa i per diferents mitjans d’informació comercial de l’empresa, podent realitzar valoracions automàtiques, obtenció de perfils i labors de segmentació dels seus clients, en base a la informació de què disposi relativa a aquests, a fi de personalitzar el tracte conforme característiques i/o necessitats. El tractament de les dades amb aquestes finalitats es mantindrà mentre mantingui qualsevol relació negocial o contractual amb METROVACESA i encara després del cessament d’aquestes relacions durant un màxim de cinc anys.
  • Així mateix, us informem que en el cas que autoritzeu l’enviament de comunicacions comercials, Vostè consent, que les seves dades personals siguin comunicades, si escau, a les empreses del Grup METROVACESA, entenent-se com a tals les que es recullin de manera actualitzada al lloc web www.metrovacesa.com, que pertanyin al sector immobiliari, als efectes de facilitar un control i una gestió global dels usuaris del Lloc Web i les consultes formulades per aquests, així com per a l’enviament d’informació als mateixos dels seus productes i serveis exclusivament relacionats amb el sector d’activitat de cadascuna, a través de diferents mitjans.
 2. En cas que així ho consenti, les vostres dades podran comunicades als nostres partners i col·laboradors dels sectors financer, immobiliari, bancari, de subministraments, de béns i serveis per a immobles i habitatges (equipaments, decoració, domòtica, comunicacions, vida digital o altres ), i de béns i serveis per a persones interessades o que adquireixin immobles i habitatges (assessorament, finançament o altres), a fi que puguin ser tractats pels mateixos per a la realització, per diferents mitjans, d’enviaments publicitaris i d’informació comercial sobre els seus productes i serveis.
 3. Vostè garanteix que les dades aportades són vertaderes, exactes, completes i actualitzades, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar-se com a conseqüència de l’incompliment de tal obligació.En el cas que les dades aportades pertanyessin a un tercer, vostè garanteix que ha informat el tercer dels aspectes continguts en aquesta Política i ha obtingut la seva autorització per facilitar les seves dades a METROVACESA per als fins assenyalats.
 4. Quan les dades personals siguin demanades a través del formulari, caldrà que aporteu, almenys, aquelles marcades amb obligatòries, ja que, si no se subministressin aquestes dades considerades necessàries, METROVACESA no podrà acceptar i gestionar el servei web, consulta o petició formulada.
 5. METROVACESA utilitza cookies a l’esmentat Lloc Web. Per a més informació consulteu la nostra Política de Cookies publicada al Lloc web
 6. Per exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat respecte a les vostres dades personals, o per sol·licitar més informació, podeu adreçar-vos al nostre Delegat de Protecció de Dades mitjançant comunicació amb la referència “Protecció de Dades” dirigida al c/ Quintanavides, 13, Parc Empresarial Via Nord, 28050 (Madrid) oa privadesa@metrovacesa.com.
 7. En tot cas, es pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).
Desplaça cap amunt