Construeixi i personalitza la teua caseta de pardals

Vols fomentar la biodiversitat de Benimaclet a través de la instal·lació d’una caseta de pardals al teu balcó o terrassa?

Apunta’t al nostre taller gratuït de fabricació digital “fes-ho tu mateix”, junt a l’Asociación Hackerspace Valencia, iemporta’t una caseta de pardals customitzada amb la foto, dibuix o text que més t’agrade… i disfruta de l’ornitologia en la teua propia casa!

El taller es desenvoluparà de manera presencial el próxim dijous 23 de novembre de 18.00 a 20.00 hores en la seu de Hackerspace Valencia, al carrer Francisco Martínez 19 Baix.

Només hi ha 10 places disponibles. El taller és obert i gratuït per a qualsevol persona. Els menors de 16 anys es recomana que vinguen acompanyats d’un adult. Portar en un pendrive un motiu per customitzar la caseta de pardals (una foto, un dibuix o un text específic).

Les casetes d’ocells estan dissenyades per a xicotetes aus insectívores locals com a teuladins, oronetes, falciots, estornells o pit-rojos. Es construirán a través de tall láser en DM i es customitzarà digitalment i amb opció de pintar-se en el taller.

Inscriu-te en el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4hZRXPCVRXvHeOuF00hakT3MRjGVeq09DAwTNK1lvmibGHA/viewform

Amb este taller, Beniviu i Hackerspace Valencia volen sensibilitzar i fomentar la biodiversitat de Benimaclet, ajudant a les aus locals a millorar les seues condicions de vida, així com l’ús innovador de les noves eines i procesos digitals.

Per a més informació escriu-nos a info@beniviu.com

Més
articles

Desplaça cap amunt