Construeixi i personalitza la teua caseta de pardals

Vols fomentar la biodiversitat de Benimaclet a través de la instal·lació d’una caseta de pardals al teu balcó o terrassa?

Apunta’t al nostre taller gratuït de fabricació digital “fes-ho tu mateix”, junt a l’Asociación Hackerspace Valencia, iemporta’t una caseta de pardals customitzada amb la foto, dibuix o text que més t’agrade… i disfruta de l’ornitologia en la teua propia casa!

El taller es desenvoluparà de manera presencial el próxim dijous 23 de novembre de 18.00 a 20.00 hores en la seu de Hackerspace Valencia, al carrer Francisco Martínez 19 Baix.

Només hi ha 10 places disponibles. El taller és obert i gratuït per a qualsevol persona. Els menors de 16 anys es recomana que vinguen acompanyats d’un adult. Portar en un pendrive un motiu per customitzar la caseta de pardals (una foto, un dibuix o un text específic).

Les casetes d’ocells estan dissenyades per a xicotetes aus insectívores locals com a teuladins, oronetes, falciots, estornells o pit-rojos. Es construirán a través de tall láser en DM i es customitzarà digitalment i amb opció de pintar-se en el taller.

Inscriu-te en el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4hZRXPCVRXvHeOuF00hakT3MRjGVeq09DAwTNK1lvmibGHA/viewform

Amb este taller, Beniviu i Hackerspace Valencia volen sensibilitzar i fomentar la biodiversitat de Benimaclet, ajudant a les aus locals a millorar les seues condicions de vida, així com l’ús innovador de les noves eines i procesos digitals.

Per a més informació escriu-nos a info@beniviu.com

Més
articles

LLIURAMENT DE PREMIS CONCURS FOTOGRAFIA DIGITAL BENIVIU. Dijous passat 21 de setembre vam celebrar el lliurament de premis de la primera edició del concurs de fotografia digital “Memòria i futur” en el marc de les festes de Benimaclet 2023.
Desplaça cap amunt