Concurs de fotografia digital “Memòria i futur”. Festes de Benimaclet 2023

Beniviu és el lloc de trobada entre els qui volen impulsar un projecte de transformació urbana per a Benimaclet que responga a les necessitats de hui i les expectatives de futur del Barri.

Un espai de treball i aprenentatge posat en marxa pel departament de Desenvolupament Urbà Sostenible de Metrovacesa, obert a la col·laboració amb associacions i entitats locals, per a explorar idees, propostes i solucions urbanes innovadores davant els problemes quotidians de la zona i els grans desafiaments de la ciutat.

En el marc de les Festes de Benimaclet 2023, es llança la 1a edició del Concurs de Fotografia Digital Festes de Benimaclet, ‘Memòria i Futur’.

El concurs, impulsat per Beniviu i organitzat per Vivero de Iniciativas Ciudadanas, té com a objecte recuperar i mostrar a la ciutadania la memòria i el patrimoni del barri a través de fotografies històriques, així com el desenvolupament de les festes del present any. Les fotografies tenen com a objectiu la posada en valor de la identitat del barri a través de les seues festes i tradicions.

Per a això les fotografies candidates han de transmetre els valors de les festes del barri, en el qual es conjuminen la tradició, la història i la memòria de Benimaclet, així com la progressiva transformació del mateix, la modernitat, l’adaptació i l’evolució cap al barri que és hui: un barri vital, autèntic, referent a la ciutat de València.

El concurs es durà a terme fins al dimecres 20 de setembre de 2023 a les 15.00. La decisió del jurat i el lliurament de premis serà en el bar Atipic de Benimaclet (C/ Murta, 2) el dijous 21 de setembre a les 20.00 hores.

Vols conéixer tots els detalls? Consulta les bases del concurs

Més
articles

Desplaça cap amunt