Concurs de fotografia digital “Memòria i futur”. Festes de Benimaclet 2023

Beniviu és el lloc de trobada entre els qui volen impulsar un projecte de transformació urbana per a Benimaclet que responga a les necessitats de hui i les expectatives de futur del Barri.

Un espai de treball i aprenentatge posat en marxa pel departament de Desenvolupament Urbà Sostenible de Metrovacesa, obert a la col·laboració amb associacions i entitats locals, per a explorar idees, propostes i solucions urbanes innovadores davant els problemes quotidians de la zona i els grans desafiaments de la ciutat.

En el marc de les Festes de Benimaclet 2023, es llança la 1a edició del Concurs de Fotografia Digital Festes de Benimaclet, ‘Memòria i Futur’.

El concurs, impulsat per Beniviu i organitzat per Vivero de Iniciativas Ciudadanas, té com a objecte recuperar i mostrar a la ciutadania la memòria i el patrimoni del barri a través de fotografies històriques, així com el desenvolupament de les festes del present any. Les fotografies tenen com a objectiu la posada en valor de la identitat del barri a través de les seues festes i tradicions.

Per a això les fotografies candidates han de transmetre els valors de les festes del barri, en el qual es conjuminen la tradició, la història i la memòria de Benimaclet, així com la progressiva transformació del mateix, la modernitat, l’adaptació i l’evolució cap al barri que és hui: un barri vital, autèntic, referent a la ciutat de València.

El concurs es durà a terme fins al dimecres 20 de setembre de 2023 a les 15.00. La decisió del jurat i el lliurament de premis serà en el bar Atipic de Benimaclet (C/ Murta, 2) el dijous 21 de setembre a les 20.00 hores.

Vols conéixer tots els detalls? Consulta les bases del concurs

Més
articles

LLIURAMENT DE PREMIS CONCURS FOTOGRAFIA DIGITAL BENIVIU. Dijous passat 21 de setembre vam celebrar el lliurament de premis de la primera edició del concurs de fotografia digital “Memòria i futur” en el marc de les festes de Benimaclet 2023.
Desplaça cap amunt