Exposició 20 dones de Benimaclet

Dijous passat 21 es va inaugurar l’exposició 20 Dones de Benimaclet en la Llar Cultural. Un esdeveniment en el qual Beniviu, junt amb Felguera Fotògraf i Adriana Montenegro han estat treballant durant els últims tres mesos.

20 Dones de Benimaclet és un homenatge fotogràfic a la memòria i a les dones de Benimaclet, que han marcat i marquen la vida del barri amb el seu treball i la seua personalitat.

A través d’este projecte i de l’exposició, que es podrà veure en la Llar Cultural fins a finals de gener, volem compartir el millor de Benimaclet amb tots els veïns i veïnes: 20 dones protagonistes de la vida diària del barri, que compartixen les seues històries i records, difonent la memòria col·lectiva i el patrimoni del barri.

Però també una mirada d’il·lusió al futur, a les necessitats del territori i a les expectatives d’un barri en constant transformació i amb grans reptes de futur per resoldre. Cada dona va indicar alguns dels elements més important que ha de recollir la futura transformació urbana: vivendes per a joves, grans zones verdes, espais d’aparcaments, dotacions esportives…

Esta iniciativa continuarà durant l’any 2024 amb noves propostes i formats que permeten, a través de persones clau del barri, compartir la memòria col·lectiva i establir un horitzó d’acció que contribuïsca a la futura transformació urbana.

Bones festes i feliç any nou!

Més
articles

Desplaça cap amunt