Deu casetes per a ocells construïdes a Benimaclet!

Dijous passat 23 de novembre vam comptar amb l’amabilitat i la inestimable ajuda dels companys de Hackerspace Valencia per a la fabricació digital de 10 casetes d’ocells que veïns i veïnes del barri van construir, van decorar i van pintar en un ambient familiar amb els seus fills durant el taller obert que va impulsar Beniviu juntament amb l’Associació.

Amb este taller facilitem que les casetes s’instal·len als balcons i terrasses de Benimaclet, afavorint que niuen xicotets ocells locals i fomentant la biodiversitat ornitològica als espais urbans.

També vam donar a conéixer entre els veïns i veïnes del barri, especialment entre els més joves, el treball de l’Associació Hackerspace i el seu espai d’experimentació de tecnologia i robòtica. Així, en un futur podran participar de la seua interessant oferta de tallers i activitats.

El dubte que ens va quedar a tots després del taller va ser… Voldran acostar-se i niuar els ocellets locals a una casa tan bellament acolorida o s’espantaran amb eixos tons tan cridaners i fins i tot amb fotos dels seus amfitrions?

Per si de cas recomanàrem als xics i xiques, acompanyats dels seus pares, que ficaren una mica de pa per a ajudar a la “recepció” dels nous habitants del barri de Benimaclet, i que per descomptat ens enviaren fotos dels nous habitants per a compartir-les amb tots.

Vos deixem algunes fotos de les casetes personalitzades, esperem que vos agraden. Continuem treballant en propostes d’interés per a compartir amb el barri, mentre es van fent passos en la transformació dels terrenys vacants de Benimaclet.

Més
articles

Desplaça cap amunt