Gràcies Baró de San Petrillo. Gràcies Benimaclet.

Van acabar les falles, però permaneixen tots els bons moments viscuts. En el nostre cas, el dia de les paelles al costat de la Falla Baró de San Petrillo va ser inoblidable i vam disfrutar moltíssim amb tots els fallers, veïns i amics que ens van acompanyar. La pluja del matí no va ser un problema i, amb la xaranga i la gent, ho vam passar genial. A més, vam repartir davantals de Beniviu perquè els cuiners ho tingueren més fàcil preparant les paelles.

Les falles són entitats claus en la vida del barri perquè són un punt de trobada i germanor entre veïns. Guarden el caràcter i l’essència, unint tant a veïns de tota la vida com als qui acaben d’arribar al barri. Per a Beniviu és tot un privilegi poder estar amb la falla més antiga de Benimaclet.

Participar en esdeveniments com este ens ajuda a continuar acostant el projecte de regeneració urbana del barri als veïns, a que tinguen la millor informació i a que intercanviem idees, propostes i impressions amb l’equip de participació. A través d’una taula informativa, vam exposar una infografia amb la proposta que s’està tramitant ara mateix per l’Ajuntament i vam respondre a tots els dubtes que els veïns ens van plantejar. Ens alegra vore la il·lusió de tanta gent per vore millorar el seu barri! A més, els comentaris que rebem són un coneixement valuosíssim que ens permeten fer realitat el millor projecte possible.

Gràcies a tots per l’acolliment i gràcies Baró de San Petrillo. Gent com vosaltres feu Benimaclet!

Més
articles

Vam presentar en la llar cultural de Benimaclet el nou lliurament del nostre homenatge fotogràfic “20 dones més”. Es va centrar en els negocis de Benimaclet i les dones que hi ha darrere d'ells. Emprenedores, artesanes, comerciants… professionals que marquen la vida del barri.
Desplaça cap amunt