Torneig de Petanca Beniviu – Festes de Benimaclet

Dissabte passat 7 de setembre vam gaudir en comunitat d’un torneig de petanca per a celebrar les festes de Benimaclet 2024.

Els majors del Centre d’Emilio Baró 87 s’havien posat en contacte amb Beniviu arran de la situació de deixadesa que tenien les pistes de petanca que hi ha al costat del seu centre i que solen utilitzar amb freqüència per a jugar.

Gràcies a esta presa de contacte, quan va arribar el moment d’organitzar les festes de Benimaclet, vam parlar sobre la possibilitat de fer un torneig per al barri… i l’experiència ha sigut espectacular!

Tant l’Ajuntament com Beniviu netegem i endrecem la zona, i incloem decorats específics per al torneig.

A més, decidim encarregar els trofeus per als guanyadors a l’Asociación Hackerspace Valencia, situada en el mateix Benimaclet. Un toc especial i característic que va fer encara més autèntic este torneig.

Els equips participants van ser d’un gran nivell. La petanca té molta afició entre els més majors, però no sols això. Cada dia més joves s’apunten. Este esport suposa un punt de trobada i de socialització que, a més, ajuda a mantindre un estil de vida actiu i saludable.

Organitzar este torneig ha sigut una magnífica experiència, a més d’una gran satisfacció col·laborar amb el barri i les seues festes. Gràcies a la Clavaria per entregar-se un any més per i per a Benimaclet i comptar amb el suport de Beniviu. Gràcies al Centre de Majors CMAPM i al seu president Santiago, a Miguel i a Ramón per organitzar les inscripcions dels equips i a Hackerspace pel disseny i confecció dels trofeus.

Gràcies també a tots els participants en el torneig pel vostre entusiasme i esportivitat i gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible!

Vos compartim ací les fotos d’esta trobada tan especial.

Més
articles

Vam presentar en la llar cultural de Benimaclet el nou lliurament del nostre homenatge fotogràfic “20 dones més”. Es va centrar en els negocis de Benimaclet i les dones que hi ha darrere d'ells. Emprenedores, artesanes, comerciants… professionals que marquen la vida del barri.
Desplaça cap amunt